Tilbage
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Laksetatar
Antal
4
personer
Forb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredienser
250
g
laks
(i sushi kvalitet)
2
avocado
1
lille
rødløg
1
håndfuld
frisk koriander
2
spsk.
sesamolie
½
citron
(økologisk)
½
tsk.
chiliflager
salt
friskkværnet peber
Tilberedning
Skær laks og avocado i små tern.
250 g laks,
2 avocado
Hak rødløg og koriander fint.
1 lille rødløg,
1 håndfuld frisk koriander
Kom laks, rødløg, koriander, fintrevet citronskal, sesamolie, chiliflager, salt og peber i en skål og rør rundt.
2 spsk. sesamolie,
1/2 citron,
salt,
friskkværnet peber,
1/2 tsk. chiliflager
Kom også avocado i skålen og vend det forsigtigt rundt.
Smag til med salt, peber og evt. mere citronskal eller sesamolie.
Sæt en portionsring på en tallerken og kom blandingen heri. Tryk den let flad, så det ligger jævnt. Tag forsigtigt ringen af.
Server med en skive citron og pynt med ekstra koriander. Drys evt. med lidt sesamfrø inden servering.