Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Kyllingesalat
Antal
1
portion
Forb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredienser
2
dl
creme fraiche
(18%)
2
tsk.
karry
2
spsk.
mayonnaise
2
tsk.
dijonsennep
1
tsk.
sukker
1
spsk.
citronsaft
1
bundt
purløg
salt
friskkværnet peber
300
g
kylling
80
g
bacon i skiver
½
rødløg
1
æble
Kokkens noter
Server i en sandwich, i en croissant eller på et stykke rugbrød.
Prøv at udskifte æble med vindruer eller mango i små tern.
Du kan erstatte kylling med kalkun, skinke eller kikærter for en vegetarisk version.
Tilberedning
Rør creme fraiche, mayonnaise, dijon sennep, sukker, citronsaft, karry og purløg sammen (gem lidt purløg til pynt). Smag til med salt og peber.
2 dl creme fraiche,
2 tsk. karry,
2 spsk. mayonnaise,
2 tsk. dijonsennep,
1 tsk. sukker,
1 spsk. citronsaft,
1 bundt purløg,
salt,
friskkværnet peber
Steg bacon på en pande. Sæt til side på en tallerken med køkkenrulle, som kan suge det overskydende fedt.
80 g bacon i skiver,
300 g kylling
I samme pande; steg kyllingen til den er godt brunet af. Lad den køle af og skær den derefter i små tern.
Hak rødløg og purløg fint. Skær æble i tern.
½ rødløg,
1 æble
Når kylling og bacon er kølet af, vend det da med dressingen sammen med rødløg, purløg og æble.