Frys frikadellerne ned, hvis du ikke får spist dem alle.
Prøv at tilføje feta eller soltørret tomat til farsen for mere smag.
Du kan bytte hvedemel ud med havregryn eller pankorasp.
Skift persille ud med frisk basilikum, dild eller koriander for en anden smag.
Du kan tilføje lidt paprika, spidskommen eller chili for et andet twist
Riv lidt citronskal i farsen for en frisk undertone.
Tilberedning
Hak løg, hvidløg og persille fint.
Kom kylling, salt, peber, løg, hvidløg, æg, hvedemel, mælk og persille i en skål. Rør farsen sammen til en lind konsistens i en røremaskine eller med en håndmixer.
Dæk farsen med sølvpapir og lad den stå og trække i køleskabet i 15-20 minutter.
Varm en pande på med smør og olivenolie.
Form farsen til frikadeller med en spiseske og steg frikadellerne til de er brune og gennemstegt.