Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Lad dem køle en smule af og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Brug nu bunden af en lille tallerken eller glas til at give dem et tryk. De skal ikke gå helt i stykker, men udseendet gør ikke så meget.
1000 g kartofler
Bland oregano, timian, paprika, kanel og tørret chili godt sammen med olivenolie i en skål og pensel så kartoflerne med krydderolien.
½ dl olivenolie, 1 lille spsk. oregano, ½ spsk. timian, ½ spsk. mild paprika, ½ tsk. kanel, ½ tsk. tørret chili
Bland smør med finthakket persille (gem lidt til pynt) og hvidløg i en skål. Fordel en teskefuld smør i hver kartoffel efterfulgt af godt med friskreven parmesan og feta. Afslut med at drysse med flagesalt og peber.
100 g smør, 2 håndfulde bredbladet persille, 2 fed hvidløg, flagesalt, friskkværnet peber, parmesan, 100 g feta
Bag i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 20-25 minutter, til de er sprøde og osten er smeltet.
250 g cherrytomater, 1 lille rødløg, 1 fed hvidløg, 1 stor håndfuld bredbladet persille, 1 spsk. olivenolie, ½ lime, salt, friskkværnet peber
Tomatsalsa
Kom tomater, rødløg, hvidløg, persille, olivenolie og limesaft i en skål og smag til med salt og peber.
Sammensætning
Når kartoflerne er færdige placer dem da på et serveringsfad. Fordel tomatsalsa udover kartoflerne og drys med oliven. Pynt med persille.