Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Kartoffelsalat med asparges
Antal
4
personer
Forb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredienser
1
kg
kartofler
(kogte og afkølede)
1
lille
rødløg
1
bundt
radiser
1
bundt
grønne asparges
Dressing
4
spsk.
olivenolie
2
tsk.
dijon sennep
1
spsk.
honning
1
spsk.
æbleeddike
1
spsk.
citronsaft
1-2
håndfulde
bredbladet persille
Kokkens noter
Kartoffelsalaten kan nemt holde sig i køleskabet i et par dage.
Tilføj evt. friske ærter og sprød bacon eller serrano til din kartoffelsalat.
Er du vild med dild, så prøv at tilføje dild til salaten.
Jeg serverer min kartoffelsalat med skrald på, men er du ikke til det, så kan du enten skrælle eller pille kartoflerne efter de er kogt.
Tilberedning
Skær de afkølede kartofler i mundrette stykker og snit rødløget helt fint.
Blancher asparges og skør dem i mundrette stykker. Skær radiser i tynde skiver.
Rør olivenolie, sennep, honning, æbleeddike, citronsaft og finthakket persille godt sammen. Smag til med salt og peber.
Vend dressingen sammen med kartofler, løg, asparges og radiser. Anret derefter i en skål eller på et fad.