Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Kartoffelbrød med kyllingesalat
Antal
2
personer
Forb. tid:
5
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredienser
2-3
kartoffeller
(afhænger af størrelsen)
2
håndfulde
revet mozzarella
olivenolie
1
tomat
½
avocado
1
håndfuld
frisk salat
3
skiver
agurk
kyllingesalat med chilimayo
(fra K-salat)
Kokkens noter
Prøv også at lave den med sød kartoffel i stedet for almindelige kartofler!
Brug det fyld du vil - rucola, pesto, hummus, peberfrugt, kunne også være lækkert!
Tilberedning
Skær kartoflerne i helt tynde skiver (brug evt. et mandolinjern). Dup kartoflerne tørre med køkkenrulle.
Beklæd en bageplade med babepapir. Sprøjt eller pensel bagepapiret med olie.
Placer kartoflerne i en firkant, så de dækker hinanden og du danner en samlet flade (se hvordan i video.
Drys mozzarella over og bag i ca. 10-15 minutter ved 180° varmluft eller til osten er sprød.
Lad din kartoffelbund køle af på en rist inden du fylder den med fyld.
Placer salat, skiver af agurk, tomat, avocado og kyllingesalat på den ene halvdel. Luk sammen og skær evt. over i 2! Enjoy!