Når det er sommer kan du frisk hvide asparges. Damp dem i et par minutter og skær dem derefter i tern.
Du kan også bruge purløg eller karse i stedet for forårsløg.
Tilberedning
Kom kyllingbryst i en gryde med vand og hønseboullion-terningen. Kog i 20-25 minutter og tag derefter kyllingen op og lad den køle af. Brug to gafler til at trække kyllingen fra hinanden.
Steg bacon på panden til det er sprødt. Tag af varmen og lad det køle af. Knæk det i mindre stykker.
Skær champignon i tynde skiver og rist på samme pande i fedtstoffet fra baconen. Krydder med salt og peber. Tag også af varmen og lad det køle af.
Kom creme fraiche, mayo, dijon sennep, citronsaft, salt og peber i en skål og rør sammen.
Hak forårsløg fint og dræn asparges for vand.
Kom kylling, stegte champignon, aspargesnitter, smuldret bacon og forårsløg i en skål. Hæld dressingen over og vend det hele godt sammen.
Anret hønsesalaten i en skål og pynt evt. med lidt bacon, champignon og forårsløg på toppen.