Kom smør, sukker, brun farin, peanutbutter, Kollagen Pure og æg i en skål og pisk det sammen.
100 g smør, 125 g sukker, 125 g brun farin, 100 g peanutbutter, 20 g Kollagen Pure, 2 æg
Bland hvedemel, bagepulver, natron, vaniljesukker og salt i en anden skål og sigt det i dejen Rør det hele godt sammen.
2 tsk. vaniljesukker, 250 g hvedemel, 1 tsk. natron, ½ tsk. bagepulver, 1 tsk. groft salt
Form omkring 30 kugler på ca. 25-30 gram hver, og fordel dem på tre bageplader beklædt med bagepapir med god afstand imellem.
Bag én plade ad gangen i ca. 10 minutter eller til de er gyldne (de skal være lidt bløde når du tager dem ud). Lad dem køle helt af inden du fylder dem med isen.
Daim is
Hak daim groft.
2 stk. daim
Kom piskefløde, kondenseret mælk og kollagen+ i en skål og pisk til du får en fluffy, cremet konsistens.