Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
Crispy kylling tacos
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
10
minutter
min
Samlet tid:
25
minutter
min
Ingredienser
400
g
kylling
2
æg
4
spsk.
mel
2
dl
cornflakes
Cajun krydderi (½ dl krydderiblanding)
2
spsk.
røget paprika
1
spsk.
løgpulver
1
spsk.
oregano
1
spsk.
timian
½
tsk.
cayennepeber
1
tsk.
salt
½
tsk.
peber
1
tsk.
chili
(efter smag)
Sticky sauce
½
dl
sød chilisauce
2
spsk.
honning
Derudover
tacoskaller
hjertesalat
hvidløgsdressing
Tilberedning
Skær kyllingen ud i små stykker.
Pisk æggene sammen i en skål. Kom mel i en anden skål og knuste cornflakes i en tredje.
Kom 25 g. cajun krydderi i skålen med cornflakes og bland rundt.
Paner nu kyllingen ved at dyppe kylling i hhv. mel, æg og cornflakes til sidst.
Fortsæt til du ikke har mere kylling. Sprøjt eller pensel med olie.
Bag i din airfryer ved 180° i ca. 6 minutter. Pensel derefter med din sød chilisauce-blanding og bag færdig i 2-4 minutter.
Nyd kyllingen i sprøde tacos med salat og dressing.