200gtigerrrejer (jeg bruger vannemei rejer eller tigerrejer, og jeg bruger dem med skallen)
3-4fedhvidløg(afhængig af størrelsen)
½-1frisk rød chili
1dlhvidvin
2½dlpiskefløde
40-50gparmesanost
1dlpastavand
½citron(skallen herfra)
3håndfuldefrisk spinat
2håndfuldefrisk basilikum
friskkværnet salt
friskkværnet peber
Tilberedning
Kog spaghetti til den er al dente. Gem lidt pastavand til senere.
400 g spaghetti
Skyl rejerne godt og dup dem tørre.
200 g tigerrrejer
Varm en dyb pande op med olie og steg rejerne på hver side i et par minutter ved høj varme. Tag rejerne af panden og stil dem til side. Pas på med at stege dem for meget - så bliver de stive!
4 spsk. olivenolie
Hak hvidløg og chili fint og steg det på samme pande. Tilføj evt. mere fedtstof.
3-4 fed hvidløg, ½-1 frisk rød chili
Tilsæt hvidvin og lad det fordampe væk et par minutter.
1 dl hvidvin
Tilsæt fløde og lad den koge op kort.
2½ dl piskefløde
Riv parmesanen og tilsæt den til panden. Rør rundt så osten smelter og du får en cremet sauce.
40-50 g parmesanost
Smag saucen til med revet citronskal, salt, peber og evt. mere chili.
½ citron, friskkværnet salt, friskkværnet peber
Tilføj spaghetti til panden og vend det hele godt rundt. Tilføj evt. mere pastavand til du får den rette konsistens.
1 dl pastavand
Kom rejer og spinat i retten og bland rundt så den falder sammen.
3 håndfulde frisk spinat
Server med det samme og pynt med frisk basilikum og parmesanost.