Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Cremet orzo med citron og squash
Antal
4
persiner
Forb. tid:
30
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredienser
1
løg
2
fed
hvidløg
250
g
orzo pasta
1½
squash
1
citron
(skal og saft herfra)
5-7
dl
hønseboullion
1½
dl
fløde
(eller madlavningsfløde)
100
g
feta
frisk dild
1
kugle
burrata
(kan undlades)
Tilberedning
Hah løg og hvidløg fint og sauter på en dyb pande eller gryde i lidt olie eller smør.
1 løg,
2 fed hvidløg
Tilføj orzo pasta og lad dem stege med et par minutter.
250 g orzo pasta
Riv squash groft, pres citronen og riv skallen derfra og kom det i panden sammen med fløde og halvdelen af boullionvandet.
1½ squash,
1 citron,
5-7 dl hønseboullion,
1½ dl fløde
Lad retten småsimre i ca. 15-20 minutter. Rør undervejs og tilføj resten boullionvandet hen ad vejen, til du får den rette konsistens og pastaen er al dente.
Smuldr feta i retten og rør rundt sammen med finthakket dild.
100 g feta,
frisk dild
Server som den er eller med en kugle burrata.
1 kugle burrata