Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Citronpasta med flødesauce
Antal
4
personer
Forb. tid:
25
minutter
min
Samlet tid:
25
minutter
min
Ingredienser
400
g
spaghetti
50
g
smør
1
rødløg
2
fed
hvidløg
2
dl
piskefløde
(eller madlavningsfløde)
2
håndfulde
frisk persille
1
citron
(økologisk, skal og saft herfra)
40
g
revet parmesanost
salt og friskkværnet peber
Tilberedning
Hak løg, hvidløg og persille fint.
Kom smør i en gryde og lad det smelte ved middel varme.
Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege med et i par minutter til løgene er bløde.
Tilføj persille, fløde, citronsaft og revet citronskal og lad det koge op kort. Lad det stå og småsimre i ca. 5 minutter og tilføj så parmesanost.
Kog spaghettien al dente imens saucen simrer. Gem lidt af pastavandet så du kan justere retten til sidst.
Vend den varme spaghetti i gryden med saucen. Ønsker du en tyndere konsistens, så tilsæt lidt af pastavandet.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Nyd retten med friskrevet parmesanost.