Har du rester af dine muffins kan du fryse dem ned eller bruge dem til hjemmelavede trøfler.
Nyd dem som de er eller top med glasur eller en lækker frostning.
Tilberedning
Tænd ovnen op 180° almindelig ovn.
Smelt smørt og halvdelen af chokoladen i en gryde. Tilføj mælk og rør rundt.
Pisk brun farin og æg godt sammen til det er lyst og luftigt.
Sigt mel, bagepulver, kakaopulver og salt ned i skålen.
Hæld også din smør-chokolade blanding i skålen og pisk sammen til en ensartet dej.
Vend til sidst den anden halvdel af chokoladen i dejen.
Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag i ovnen i ca. 15-18 minutter. Hold øje, alle ovne er forskellige så måske dine muffins skal have lidt mere/lidt mindre. Hvis der kun hænger få fugtige krummer ved, når du stikker en gaffel eller træpind i, er de færdige.