Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Butternut squash pasta
Antal
2
personer
Forb. tid:
30
days
d
Samlet tid:
30
days
d
Ingredienser
Ovnbagt butternut squash
1
butternut squash
olivenolie
chiliflager
friskkværnet peber
salt
Derudover
300
g
frisk pasta
1-2
dl
pastavand
(gem fra når du koger)
50
g
smør
3
spsk.
olivenolie
1
løg
4
hvidløg
30
g
revet parmesanost
1
håndfuld
salvie
1
kugle
burrata
(kan undlades)
Tilberedning
Opvarm ovnen til 180° varmluft.
Skræl butternut squash, skrab kernerne ud og skær den i tynde skiver. Dryp med olivenolie og krydder med salt, peber og chiliflager.
Bag i ovnen i ca. 25-30 minutter eller til butternut squashen er blød og gennembagt.
Hak løg og hvidløg fint.
Varm smør op i en dyp pande eller gryde og lad det smelte ved høj varme. Skru lidt ned og lad det simre lidt til det får en let, gyldenbrun farve.
Tilføj olienolie, løg og hvidløg og lad det stege med til løgene er bløde. Tilføj derefter salvie og lad det stege med et par minutter.
Tilføj nu revet parmesan og din bagte butternut squash. Krydder godt med friskkværnet peber.
Kog pastaen efter anvisning på pakken og gem lidt af pastavandet.
Kom pastaen i gryden og tilsæt pastavand til du får den rette konsistens. Smag til med salt og peber.
Server med en kugle burrata på toppen.