Nyd retten med ris eller naanbrød. Eller begge dele!
Top med frisk koriander, en klat græsk yoghurt og evt. ristede mandler.
Tilberedning
Hak løg, pres hvidløget og riv ingefæren. Gem løgene til senere.
Kom alle krydderier, chili, sukker, salt, peber, tomatpuré, hakkede tomater, græsk yoghurt, hvidløg og ingefær i en blender (du kan også bruge en stavblender) og blend til en ensartet sauce.
Skær kyllingen i små tern og kom den i en skål. Hæld saucen over og dæk til med et låg eller husholdningsfilm. Stil på køl i minimum 30 minutter og gerne mere. Hvis du har tiden så forbered kyllingen dagen forinden, så den kan stå og trække en masse smag til sig.
Hak løget fint og sautér det i en dyb pande eller gryde med smørret.
Tilføj din kylling og sauce og lad det koge op kort. Tilføj fløde og lad retten småsimre i 30-35 minutter eller til kyllingen er gennemstegt.