Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Bruschetta med burrata
Forb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredienser
Marinerede tomater
2
store
tomater
½
dl
olivenolie
1
fed
hvidløg
1
spsk.
balsamico eddike
½
rødløg
1
håndfuld
frisk basilikum
1
lime
flagesalt
friskkværnet peber
Hvidløgsbrød
1
flute
(eller andet slags brød)
3
spsk.
smør
(stuetemperatur)
1
fed
hvidløg
1
håndfuld
frisk basilikum
(eller andre krydderurter)
1
håndfuld
frisk persille
(eller andre krydderurter)
Derudover
1
kugle
burrata
frisk basilikum
(til pynt)
Tilberedning
Marinerede tomater
Skær tomaterne i tynde skiver og fordel dem i et fad eller i en skål.
2 store tomater
Pil hvidløget og rødløget og hak det helt fint. Hak også basilikum fint.
1 fed hvidløg,
1/2 rødløg,
1 håndfuld frisk basilikum
Bland olivenolie, hvidløg, rødløg, balsamico eddike, saften fra 1 lime, salt og peber godt sammen.
1/2 dl olivenolie,
1 spsk. balsamico eddike,
1 lime,
flagesalt,
friskkværnet peber
Hæld blandingen over tomaterne og vend det hele godt rundt. Lad tomaterne stå og trække smag imens du forbereder brødet.
Hvidløgsbrød
Hak basilikum og persille fint. Pil hvidløget og hak også det fint.
1 håndfuld frisk basilikum,
1 håndfuld frisk persille,
1 fed hvidløg
Kom i en skål og bland godt sammen med den bløde smør.
3 spsk. smør
Halver dit flute og kom et godt lag hvidløgssmør herpå.
1 flute
Rist i ovnen ved 180° i ca. 10 minutter eller til brødet er sprødt og gyldent.
Sammensætning
Fordel tomater på brødet efterfulgt af en kugle burrata.
1 kugle burrata
Pynt med frisk basilikum, skær i skiver og nyd!
frisk basilikum