Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Bowl med sprød kylling og bang bang sauce
Antal
4
personer
Forb. tid:
30
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredienser
Kylling
400
g
kylling
2
æg
2
dl
hvedemel
2
dl
panko rasp
salt og peber
Bang Bang Sauce
2
dl
mayo
(jeg bruger Hellemans)
½
dl
sød chilisovs
1
lime
1
mango
1
broccoli
4
dl
ris
olie eller smør til stegning
frisk koriander
Tilberedning
Kog ris efter anvisning på pakken.
Skær kyllingen ud i mundrette stykker.
Fordel hhv. mel, sammenpisket æg og panko rasp i 3 skåle så du kan panere kyllingen.
Vend først kyllingen i mel, så i æg og til sidst i panko.
Steg kyllingen gylden på en pande med smør og olie.
Find en skål og bland mayo, sød chilisovs og limesaft sammen til bang bang sauce.
Vend den færdigstegte kylling med bang bang saucen og server i en skål med ris, mango, broccoli og frisk koriander.