Dup kødet tør med køkkenrulle og skær derefter kødet ud i strimler. Kom kødet i en pose og vend det godt rundt med hvedemel.
Hak løg og hvidløg fint og skær champignon i kvarte.
Skær bacon i 4 cm skiver og brun det af i en tykbundet gryde. Læg baconen til side og rist derefter løg, hvidløg og champignon. Tilføj evt. lidt ektra fedtstof.
Når løgene er klare og bløde og champignon har fået lidt farve, tages de op på en tallerkenen til baconen.
Tilføj mere fedtstof og brun nu kødet på alle sider.
Tilføj paprika, salt, peber og tomatpure og lad kødet stege i yderligere 2-3 minutter.
Tilføj nu din tallerken med løg, hvidløg, champignon og bacon til gryden sammen med fløde, 1 dl af din okseboullion og laurbærblade.
Lad retten simre ved svag varme under låg i ca. 45 minutter.
Rør i gryden undervejs og tilføj ekstra okseboullion hvis retten er ved at koge for meget ind.
Smag til med salt og peber server med kartoffelmos.
Kartoffelmos
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
Kog dem i usaltet vand til de er møre i ca. 20 minutter.
Mos kartoflerne med en håndmixer sammen med smør.
Tilføj mælken lidt efter lidt, imens du pisker til du får en dejlig cremet, luftig konsistens.