Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Blomkålspizza med blomkålsbund
Antal
4
personer
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
40
minutter
min
Samlet tid:
50
minutter
min
Ingredienser
Blomkålsbund
500
g
blomkål
60
g
revet mozzarella
60
g
revet parmesanost
3
æg
1
fed
hvidløg
1
tsk.
salt
1
tsk.
oregano
30
g
mel, mandelmel eller blended havregryn
Fyld og toppings
5
spsk.
pizzasauce
3
håndfulde
revet mozzarella
1
kugle
burrata
4-500
g
blandede tomater
5
spsk.
grøn pesto
frisk basilikum
flagesalt
friskkværnet peber
Tilberedning
Riv blomkålen til blomkålsris (evt. i en foodprocessor).
Kom blomkål i en skål sammen med mozzarella, parmesanost, æg, presset hvidløg, salt, oregano og mel.
Beklæd en bageplade med bagepapir og sprøjt eller pensel den med olivenolie.
Fordel din blomkålsdej på bagepladen i et tyndt lag.
Forbag bunden i ovnen i ca. 20 minutter ved 200° varmluft.
Fordel pizzasauce og mozzarella på bunden og bag i yderligere 10-15 minutter, til osten er gylden og bunden sprød.
Halver tomaterne og kom dem på din blomkålsbund sammen med burrata og klatter af pesto.
Pynt med frisk basilikum og nyd med det samme.