Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Bechamélsauce
Antal
1
portion
Forb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredienser
50
g
smør
4
spsk.
hvedemel
(40 g)
½
liter
mælk
(gerne sødmælk eller letmælk)
muskatnød
(stødt eller friskrevet)
½
tsk.
salt
friskkværnet peber
Tilberedning
Smelt smørret i en gryde. Tilsæt melet lidt efter lidt imens du rører og melet bliver afbagt kort.
50 g smør,
4 spsk. hvedemel
Tilsæt langsomt mælken i flere omgange. Pisk godt imens, så du får en jævn konsistens uden klumper.
½ liter mælk
Når al mælken er i, lader du saucen småkoge kortvarigt imens du pisker. Saucen vil nu tykne.
Smag til med salt, peber og revet muskatnød.
muskatnød,
½ tsk. salt,
friskkværnet peber