Bring lagereddike og vand i kog i en gryde, og rør sukkeret ud heri.
Kom de tynde ringe rødløg i et skoldet glas. Bring lagereddike og vand i kog i en gryde og rør sukkeret ud heri. Tilsæt peberkorn og en smule salt og hæld det over rødløggene. Sæt låg på, og kom dem i køleskabet.OBS: du kan med fordel blot lave din lage på én gang i én gryde, da det er det samme der skal bruges til både rødløg og agurk.
Syltede agurker
Skær agurkerne i tynde skiver og kom dem i et skoldet glas
Bring lagereddike og vand i kog i en gryde og rør sukkeret ud heri. Tilsæt peberkorn og en smule salt og hæld det over agurkerne. Sæt låg på, og kom dem i køleskabet.
Lynsyltet rødkål
Varm en pande op til høj varme med smør og smid det finthakkede rødkål herpå. Lad det blive svitset 3-5 minutter (al efter hvor blødt du ønsker det), inden du tilsætter soya, honning, æblecidereddike, revet ingefær og salt og peber. Lad det blive varmet igennem og tag det så af panden.
Sammensætning
Rist bollerne og skær dem over. Smør begge sider med mayo, og fyldt dem med grønkål efterfulgt af to skiver flæskesteg, agurk, rødløg og æble.