Skær enderne af citronerne og skær dem derefter i skiver (tag stenene fra).
Kom dem i en minihakker, blender eller foodprocesser og blend det hele (med skræl).
Kom det i en gryde sammen med sukker og kog op under omrøring i ca. 20-30 minutter eller indtil det tykner. Lad din citronpasta køle af og lav imens din muffins dej. Du skal bruge 80 g. citronpasta til dine muffins - resten kan du gemme i køleskabet i et par måneder i et skoldet glas med låg.
Muffins
Rør sukker og marcipan sammen og tilsæt smør lidt ad gangen imens du rører.
Kom æg i et ad gangen og rør videre.
Sigt mel og bagepulver i og vend det i dejen sammen med citronskal og 80 gram af din nylavede citronpasta.
Fordel dejen i muffinsforme og bag ved 180 grader almindelig ovn i 20-25 minutter. Lad dine muffins køle helt af inden du pynter dem med smørcreme.
Smørcreme med citron
Pisk smørret blødt med en håndmixer.
Tilsæt flormelis lidt ad gangen i mens du pisker ved mellem hastighed.
Tilsæt vaniljepulver og frugtfarve og derefter mælken gradvis. Rør nu i 4 minutter ved høj hastighed.
Tilsæt mere flormelis hvis den bliver for blød.
Brug en sprøjtepose eller normal pose og klip hul i enden. Find en stjernetyl og sprøjt frostingen på. Sidder du ikke inde med det, kan du bare smøre frostingen på.