Fiskekryddederi kan købes i dagligvarebutikker som Kvickly, SuperBrugsen, Løvbjerg og Meny og er perfekt som smagsgiver til retter med fisk! Det er en blanding af bl.a. tørret dild, persille, fennikel og paprika. Har du ikke fiskekrydderi, kan du krydrer med friske krydderurter i stedet.
Søde kartofler kan sagtens udskiftes med almindelige kartofler.
Tilberedning
Skær kartoflerne i små tern og fordel dem i et ildfast fad.
Overhæld med lidt olivenolie og krydder med fiskekrydderi, salt og peber. Fiskekrydderi er en krydderiblanding af bl.a. tørret dild, persille, fennikel og paprika. Krydder evt. med friske krydderurter som alternativ eller andre tørrede krydderier som du har derhjemme.
Bag i ovnen ved 200° almindelig ovn i ca. 25 minutter. Tag fadet ud.
Skær citronen i tynde skiver og placer skiverne i i midten af fadet.
Placer de to laksestykker ovenpå.
Fordel broccoli og tomat rundt om laksen.
Rør alle ingredienser sammen til dressingen og hæld den over laks og broccoli.
Bag i ovnen i ca. 15 minutter eller til laksen er gennembagt. Så er der serveret!