Sauter løg, hvidløg og frisk ingefær i olie på en pande med høje kanter (eller i en gryde) til løgene er klare. Tilsæt champignon og lad dem stege med i et par minutter.
Skær kylling i strimler og kom også det på panden sammen med rød karrypasta. Lad det stege til kødet er brunet godt.
Tilsæt kokosmælk, saften fra en halv lime, fiskesauce, soyasauce og peanutbutter. Lad retten simre ved middel varme i 10-12 minutter.
Tilsæt nu bønnespirer og finthakket forårsløg (gem lidt til anretning) og lad det blive varmet igennem.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken og lad dem dryppe af inden du vender dem i retten.
Smag til med salt og peber. Tilsæt mere karrypasta hvis retten ikke smager af nok eller tilsæt mere peanutbutter, hvis retten er blevet for stærk.
Hak koriander og vend det i retten lige inden servering (gem lidt til anretning).
Anret på fire tallerkener og top med koriander, bønnespirer, forårsløg og grofthakkede peanuts.