Start med at opvarme en pande med smør og sirup/honning.
40 g smør, 2 spsk. honning
Tilsæt frø, kerner, mandler og havregryn og bland det rundt på panden i 3 minutter. Er granolaen for tør, så tilsæt evt. lidt mere smør eller sirup/honning.
250 g grovvalset havregryn, 50 g chiafrø, 40 g hampefrø, 50 g solsikkekerner, 50 g græskarkerner, 50 g sesamfrø, 50 g hørfrø, 100 g mandler
Bag i ovnen ved 160 grader i ca. 20 minutter. Vend efter hvert 5 minut. OBS: Husk at være opmærksom så den ikke brænder på, da ingen ovne er ens!
Køl af på en rist, drys med lidt vaniljepulver og tilsæt derefter rosiner.
2 håndfulde rosiner, 1 spsk. vaniliepulver
Kom først granolaen i en tætlukket beholder når den er kølet HELT af.