Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Klassisk bruschetta med frisk tomat
Antal
4
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
10
minutter
min
Samlet tid:
25
minutter
min
Ingredienser
1
flute
1
rødløg
(finthakket)
3
tomater
(finthakket)
3
spsk.
olivenolie
2
spsk.
balsamicoeddike
1
fed
hvidløg
1
håndfuld
frisk basilikum
evt. balsamico glace
salt
Friskkværnet peber
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Hak tomat fint og kom dem i en si. Drys med lidt groft salt og rør rundt, så noget af væden trækkes ud af tomaterne.
3 tomater,
salt
Imens hakker du rødløg fint. Kom det i en skål.
1 rødløg
Tilsæt olivenolie og balsamicoeddike.
3 spsk. olivenolie,
2 spsk. balsamicoeddike
Tilsæt tomaterne og krydder med salt og peber.
Friskkværnet peber
Skær dit flute i skiver og kom dem i ovnen i ca. 5 minutter, så brødet får en sprød overflade.
1 flute
Tag brødet ud og gnid hvidløget på brødet, så det får en dejlig smag.
1 fed hvidløg
Fyld tomatmassen på brødet og bag i ovnen i ca. 5 minutter yderligere, eller til de er sprøde.
Server straks, og pynt med frisk basilikum og evt. balsamico glace.
1 håndfuld frisk basilikum,
evt. balsamico glace