Bland mel, vand og gær og ælt dejen godt i 10 minutter. Det er nemt hvis du har en røremaskine, så kan dejen bare passe sig selv. Ælt i yderligere 12 minutter ved højt tempo.
Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter.
Del dejen i 4 klumper og rul den så tyndt du kan i et rektangel med en kagerulle.
Fordel tomatsovs, feta og chorizo/serrano rundt på hele dejen.
Fold en tredjedel af dejen ind mod midten, og derefter den anden tredjedel oven på den første tredjedel så der kommer tre lag.
Rul forsigtigt med kagerullen igen så den bliver flad.
Skær dejen i strimler af ca. 3 cm. Tag nu hver enkelt strimmel og skær 3/4 af den, så du kan sno dem mens den ene ende stadig hænger sammen (se fremgangsmåde, link under billede øverst!).
Sno pølserne til runde surrer og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 12 minutter.