Bagværk,  Sunde snacks

Pizzasnurrer

Så er der lavet pizzasnurrer! Jeg brugte en rest af gårsdagens universaldej. Super nemt at lave, og en smart ide til madpakken eller en lille sult sidst på eftermiddagen 🙂 Se denne video, så har du fremgangsmåden, det er slet ikke så svært endda!

Pizzasnurrer

Forb. tid2 t
Tilb. tid12 min
Samlet tid2 t 12 min

Ingredienser

Universaldej

  • 550 g vand (koldt)
  • 20 g gær
  • 700 g hvedemel
  • 200 g fuldkornshvedemel
  • 20 g salt

Pizzasauce

  • 1 dåse tomatpure
  • 3 tsk. olivenolie
  • 1 spsk. oregano
  • salt og peber

Sådan gør du

Universaldej

  • Bland mel, vand og gær og ælt dejen godt i 10 minutter. Det er nemt hvis du har en røremaskine, så kan dejen bare passe sig selv. Ælt i yderligere 12 minutter ved højt tempo.
  • Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter.
  • Del dejen i 4 klumper og rul den så tyndt du kan i et rektangel med en kagerulle. 
  • Fordel tomatsovs rundt på hele dejen
  • Fold en tredjedel af dejen ind mod midten, og derefter den anden tredjedel oven på den første tredjedel så der kommer tre lag. 
  • Rul forsigtigt med kagerullen igen så den bliver flad. 
  • Skær dejen i strimler af ca. 3 cm. Tag nu hver enkelt strimmel og skær 3/4 af den, så du kan sno dem mens den ene ende stadig hænger sammen (se fremgangsmåde, link under billede øverst!).
  • Sno pølserne til runde surrer og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 12 minutter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *