Pestoruller

Pestoruller
Ingredienser
Universaldej
- 550 g vand (koldt)
- 20 g gær
- 700 g hvedemel
- 200 g fuldkornshvedemel
- 20 g salt
- 150 g pesto
- diverse kerner til drys
Sådan gør du
- Bland mel, vand og gær og ælt dejen godt i 10 minutter. Det er nemt hvis du har en røremaskine, så kan dejen bare passe sig selv. Ælt i yderligere 12 minutter ved højt tempo.
- Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter.
- Del dejen i 4 klumper og rul den så tyndt du kan.
- Fordel pesto på dejen, og rul den sammen som en roulade. Træk forsigtig i rullen til ca. dobbelt længde.
- Pensl med vand og vend rullerne i kerner.
- Lad rullerne efterhæve i 1-2 timer.
- Bag i ovnen i 10-12 minutter ved 150 grader og lade rullerne køle af.
- Nyd dem som tilbehør til dit måltid!
Noter
TIP: denne universal dej, kan bruget til pizza, normale flutes, pitabrød mm.
Du kan gemme den på køl i op til 6 dage!
