Perleotto med rodfrugter og persille

Perleotto med rodfrugter og persille
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 stort løg
- 2 fed hvidløg
- 3 gulerødder
- 1 pastinak
- 200 g knoldselleri
- 200 g perlespelt
- olivenolie til stegning
- 5 dl grøntsagsboullion
- ½ bundt bredbladet persille
- 250 g hytteost
- salt, peber, tørret chili
Til servering
- 1 kugle bøffelmælksmozzarella
- kød eller andet tilbeør (jeg brugte Entrecote kød)
Sådan gør du
- Pil løg og hvidløg og hak det fint.
- Skræl gulerod, pastinak og knoldselleri og skær dem i små tern.
- Steg løg,hvidløg og perslespelt i olie i en gryde i et par minutter.
- Hæld boullion i under omrøring, og lad det småkoge varme under låg i 10 minutter.
- Tilsæt rødfrugter og lad retten simre i ca. 15 minutter, eller til an boullionen er suget ind/fordampet og rodfrugterne er al dente.
- Tilsæt hytteost og persille og lad retten blive varmet igennem. Smag til med salt, peber og tørret chili.
- Server med frisk mozzarella i skiver, frisk persille og den slags tilbehør du nu har valgt.
