Ikke-kategoriseret

Pasta gorgonzola med spinat og svampe

Jeg havde i går mine to kære veninder på besøg til aftensmad, og skulle hurtig bikse en ret sammen efter dagens træning. Det blev til denne simple pasta gorgonzola med spinat, svampe og cherrytomater. Inspiration til retten har jeg fundet på Nemlig.com. En cremet pastaret med massere af smag. God weekend til jer!

Pasta gorgonzola med spinat og svampe

Forb. tid15 min
Tilb. tid15 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 løg, hakket
  • 3 fed hvidløg, presset
  • 300 g blandede svampe eller blot champignon, hakket
  • 400 g spinat (jeg brugte hakket spinat fra frost)
  • olie til stegning
  • 1 dl grøntsagsboullion
  • 1 dl madlavningsfløde
  • 80 g gorgonzolaost, skåret i tern
  • 200 g cherrytomater, halveret
  • 1 pakke bacon i tern

Sådan gør du

  • Rist bacon i en gryde og læg det derefter til side.
  • Svits derefter løg og hvidløg i og tilsæt så svampe og lad dem svitse med i et par minutter.
  • Tilsæt spinat (er den frossen, lad den da tø op inden du tilsætter resten) og derefter grøntsagsboullion og fløde. Lad det koge sammen i 5 minutter i mens du koger pastaen.
  • Tilsæt nu gorgonzola og lad det smelte ind i din spinatmasse.
  • Bland pastaen i og krydder med salt og peber.
  • Tilsæt cherytomater lige inden servering, og top retten med bacon. Nyd pastaretten varm med et lun stykke brød til.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering