Pasta gorgonzola med spinat og svampe

Pasta gorgonzola med spinat og svampe
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 2 løg, hakket
- 3 fed hvidløg, presset
- 300 g blandede svampe eller blot champignon, hakket
- 400 g spinat (jeg brugte hakket spinat fra frost)
- olie til stegning
- 1 dl grøntsagsboullion
- 1 dl madlavningsfløde
- 80 g gorgonzolaost, skåret i tern
- 200 g cherrytomater, halveret
- 1 pakke bacon i tern
Sådan gør du
- Rist bacon i en gryde og læg det derefter til side.
- Svits derefter løg og hvidløg i og tilsæt så svampe og lad dem svitse med i et par minutter.
- Tilsæt spinat (er den frossen, lad den da tø op inden du tilsætter resten) og derefter grøntsagsboullion og fløde. Lad det koge sammen i 5 minutter i mens du koger pastaen.
- Tilsæt nu gorgonzola og lad det smelte ind i din spinatmasse.
- Bland pastaen i og krydder med salt og peber.
- Tilsæt cherytomater lige inden servering, og top retten med bacon. Nyd pastaretten varm med et lun stykke brød til.