Frokost & aftensmad

Omeletvaffel med spinat og tomat

Dagens frokost blev disse omeletvafler lavet på en dej med spinat og tomat. Brug hvad end du har i køleren til topping! Du kan også smide gulerødder eller squash i dejen. Se min opskrift på gulerodsvafler her. Velbekom.

Omeletvaffel med spinat og tomat

Forb. tid15 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid30 min
Antal: 4 stk

Ingredienser

Vaffeldej

  • 3 æg
  • 2 dl mel
  • dl mælk
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 1 tomat
  • salt og peber

Diverse toppings

  • edemamebønner
  • syltede rødløg
  • frisk spinat
  • tomat
  • frisk feta
  • forårsløg

Sådan gør du

  • Bland æg, mel og mælk godt sammen
  • Hak spinat og tomat fint i små stykker
  • Bland alle ingredienser sammen og krydder med salt og peber
  • Bag vaflerne, og brug ca. 1 dl. dej pr. vaffel
  • Pynt med diverse topping

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering