Morgenmad

Omelet med spinat, champignon og parmesan

Godmorgen… Her står morgenmaden på omelet med spinat, champignon og parmesan – toppet med parmaskinke og frisk purløg. En nem ide til brunchbordet, eller bare en ekstra lækker morgenmad. Har du en lille rund pande eller nogle metalringe, kan du få en fin rund form. Ellers kan du blot lave 4 store omeletter, al efter størrelsen på din pande. Metalringene har jeg købt HER. Hav en skøn søndag!

Omelet med spinat, champignon og parmesan

Forb. tid10 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid25 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 200 g spinat (jeg brugte frossen)
  • 100 g champignon
  • 1 løg
  • 3 spsk. frisk parmesan
  • 6 æg
  • 1 dl mælk
  • salt og peber
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Snit champignon og løg fint og svits det på panden i lidt olie. Tilsæt spinaten og svits den med. Er det frisk, så svits til den er faldet sammen. Er den frossen, lad den da tø lidt op inden du smider det på.
  • Pisk æg og mælk sammen og tilsæt parmesan, salt og peber.
  • Rør nu det hele sammen til en ensartet masse og steg dine omeletter på panden i olie til de er gyldne på begge sider. Vend først, når æggemassen begynder at stivne. Har du en lille rund pande eller nogle metalringe, kan du få en fin rund form. Ellers kan du blot lave 4 store omeletter, al efter størrelsen på din pande.
  • Top dem med parmaskinke og frisk purløg.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *