Bagværk,  Morgenmad

NEMME GRØDBOLLER

Annonce Valsemøllen
Her til morgen blev der bagt proteingrødboller med en grødblanding fra Valsemøllen. De er spækket med fuldkorn og protein, og kan derfor både bruges som morgenmad eller i madpakken som sandwichbrød. Et nemt valg til en travl hverdag, hvor de gode kostvaner stadig skal bevares! Alt du skal tilsætte er vand og gær. Velbekom!

NEMME GRØDBOLLER

Forb. tid10 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid25 min
Antal: 10 stk

Ingredienser

  • 1 pose Valsemøllen Grødblanding (180 g)
  • 1 pose Valsemøllen Melblanding (320 g)
  • 25 g gær
  • 5 dl lunkent vand

Sådan gør du

  • Rør vandet sammen med grødblandingen og lad det stå og trække i 10 minutter. 
  • Smuldr gæren i grøden og rør rundt. Tilsæt melblandingen og ælt dejen i 5 minutter med en grydeske eller ved mellem hastighed i røremaskine.  
  • Lad nu dejen hæve tildækket i 30 minutter. 
  • Form 10-12 boller med to skeer. Dyp skeerne i vand, så dejen ikke klistrer fast. Drys med hørfrø eller andre frø. Formvarm ovnen til 240 grader og sænk temperaturen til 220 grader når du sætter bollerne ind. Bag bollerne i ovnen i 12-15 minutter,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *