NEMME GRØDBOLLER

Her til morgen blev der bagt proteingrødboller med en grødblanding fra Valsemøllen. De er spækket med fuldkorn og protein, og kan derfor både bruges som morgenmad eller i madpakken som sandwichbrød. Et nemt valg til en travl hverdag, hvor de gode kostvaner stadig skal bevares! Alt du skal tilsætte er vand og gær. Velbekom!
NEMME GRØDBOLLER
Antal: 10 stk
Ingredienser
- 1 pose Valsemøllen Grødblanding (180 g)
- 1 pose Valsemøllen Melblanding (320 g)
- 25 g gær
- 5 dl lunkent vand
Sådan gør du
- Rør vandet sammen med grødblandingen og lad det stå og trække i 10 minutter.
- Smuldr gæren i grøden og rør rundt. Tilsæt melblandingen og ælt dejen i 5 minutter med en grydeske eller ved mellem hastighed i røremaskine.
- Lad nu dejen hæve tildækket i 30 minutter.
- Form 10-12 boller med to skeer. Dyp skeerne i vand, så dejen ikke klistrer fast. Drys med hørfrø eller andre frø. Formvarm ovnen til 240 grader og sænk temperaturen til 220 grader når du sætter bollerne ind. Bag bollerne i ovnen i 12-15 minutter,

