Naanbrød toppet med avocadospread og ristede kikærter

Naanbrød toppet med avocadospread og ristede kikærter
Antal: 2 personer
Ingredienser
Ristede kikærter
- 1 dåse kikærter
- 1,5 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- 1,5 tsk. paprika
Avocadospread på naanbrød
- 1 moden avocado
- 5 stykker soltørret tomat
- 1 spsk. citronsaft
- salt og peber
- naanbrød
Sådan gør du
Ristede kikærter
- Dræn kikærterne for vand og kom dem i en plastikpose
- Tilsæt olie, paprika og salt
- Fordel dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i 25 minutter. Vend kikærterne hvert 5 minut!
- Lad kikærterne køle af så de bliver sprøde
Avocadospread
- Mas avocadoen med en gaffel og kom den i en skål
- Skær de soltørrede tomater i små skiver og tilsæt til skålen med avocado
- Tilsæt citronsaft, salt og peber og rør det sammen
- Dryp lidt olivenolie på naanbrødet og kom det i ovnen i 5 minutter
- Smør nu avocadospread på og top med ristede kikærter. Pynt evt. med frisk persille og drys med chiliflager
