Søde sager

Muffins med kokos, dadler og banan

Prøv en muffin uden sukker og mel som stadig smager godt. De kan spises som en sund dessert, en snack i løbet af dagen eller i madpakken. Sammen med den mørke chokolade er dadlerne og bananerne med til at søde dejen, så de smager som en ”rigtig” muffin. Giv det et skud og prøv dem!
Prøv en muffin uden sukker og mel som stadig smager godt. De kan spises som en sund dessert, en snack i løbet af dagen eller i madpakken. Sammen med den mørke chokolade er dadlerne og bananerne med til at søde dejen, så de smager som en ”rigtig” muffin. Giv det et skud og prøv dem!

Muffins med kokos, dadler og banan

Forb. tid15 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid30 min
Antal: 12 stk

Ingredienser

  • 2 dl kokosmel
  • 2 modne bananer
  • 2,5 dl havregryn
  • 50 g mandler
  • 10 friske dadler
  • 2 spsk. chiafrø
  • 1 spsk. peanutbutter
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 æg
  • 70 g mørk chokolade

Sådan gør du

  • Start med at mose bananerne i en skål med en gaffel
  • Hak mandlerne og chokolade og bland deri
  • Tag stenene ud af dadlerne og brug en stavblender til at blende dem til en cremet masse og bland også det i skålen sammen med æg
  • Tilsæt havregryn, kokos, salt, bagepulver, kanel, chokolade, chiafrø og peanutbutter og kom dejen i muffinsforme
  • Bag ved 200 grader i ca. 15 minutter. Pynt evt. med chokoladeknapper eller andet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering