Mandel biscotti – italienske småkager

Mandel biscotti – italienske småkager
Antal: 20 stk
Ingredienser
- 250 g hvedemel
- 175 g sukker
- 1½ tsk. bagepulver
- 3 æg
- 125 g grofthakkede mandler
- 1 sammenpisket æg til pensling
- lidt salt
Sådan gør du
- Bland mel, sukker, bagepulver, salt og æg i en skål og rør det til en glat dej
- Hak mandlerne groft og rør dem i dejen
- Del dejen i 4 dele og rul hver del ud til en cigarformet pølse, 2-3 cm rund, som lægges på bagepapir på en bageplade
- Klap pølserne lidt flade og pensel dem med det sammenpiskede æg
- Bag dem gyldne i 15-20 minutter ved 200 grader og tag dem ud og lad dem køle lidt af
- Skær dem i stykker på ca. 2 cm skråt, læg dem tilbage på bagepladen og bag dem yderligere i 5 minutter på hver side
