Søde sager

Mandel biscotti – italienske småkager

Prøv disse italiensk-inspirerede sprøde småkager med mandler. De er nemme at lave, og traditionelt dyppes disse mandel biscotti i vin Santo eller kaffe inden de spises. Det er meningen, at de skal være hårde og sprøde – det er netop, derfor de skal ”tørres” i de sidste 10 minutter i ovnen.

Mandel biscotti – italienske småkager

Forb. tid20 min
Tilb. tid25 min
Samlet tid45 min
Antal: 20 stk

Ingredienser

  • 250 g hvedemel
  • 175 g sukker
  • tsk. bagepulver
  • 3 æg
  • 125 g grofthakkede mandler
  • 1 sammenpisket æg til pensling
  • lidt salt

Sådan gør du

  • Bland mel, sukker, bagepulver, salt og æg i en skål og rør det til en glat dej
  • Hak mandlerne groft og rør dem i dejen
  • Del dejen i 4 dele og rul hver del ud til en cigarformet pølse, 2-3 cm rund, som lægges på bagepapir på en bageplade
  • Klap pølserne lidt flade og pensel dem med det sammenpiskede æg
  • Bag dem gyldne i 15-20 minutter ved 200 grader og tag dem ud og lad dem køle lidt af
  • Skær dem i stykker på ca. 2 cm skråt, læg dem tilbage på bagepladen og bag dem yderligere i 5 minutter på hver side

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering