Madtærte med grøntsagsruller og ricotta

Madtærte med grøntsagsruller og ricotta
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 pakke tærtedej
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 porrer
- 2 squash
- 1 pastinak
- 3 gulerødder
- 2 rødbeder
- 250 g ricotta
- 6 æg
- olie til pensling og stegning
- salt og peber
- evt. frisk chilli
Sådan gør du
- Start med at fordele din tærtedej i en tærteform.
- Snit løg, hvidløg og porrer og svits dem på panden i lidt olie, til de bliver bløde. Fordel det i bunden af dejen.
- Pisk æg og ricotta sammen en en ensartet masse (den må gerne være lidt tyk) og tilsæt lidt salt og peber. Hæld også det i tærtebunden.
- Skyl og skræl squash, gulerod, rødbede og pastinak og lav lange bånd af grøntsagerne med en kartoffelskræller. Rul dem stramt til små grøntsagsruller. Sæt rullerne i tærten i takt med at du laver dem færdige. Sæt dem tæt samme, og fordel dem over hele tærten.
- Pensl toppen af rullerne med olie og drys med salt, peber og tørret chilli.
- Bag i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter, eller til den er fast og gylden.
