Madpandekager med pulled chicken, salat og spicy tahindressing

Madpandekager med pulled chicken, salat og spicy tahindressing
Antal: 4 personer
Ingredienser
Pulled chicken
- 1 dl olie
- ½ dl ketchup
- 2 fed hvidløg, presset
- 3 spsk. æblecidereddike
- 2 spsk. brun farin
- 2 spsk. soyasauce
- 4 stk. kyllingebryst
Salat
- 1 mango, i grove skiver
- 1 peberfrugt, grofthakket
- 150 g edemamebønner
- 100 g cherry tomat, i halve
- 150 g blandet salat
- 1-2 håndfulde peanuts, grofthakket
Spicy tahindressing
- 1 spsk. rød karrypasta
- ½ lime, saften herfra
- 1,5 spsk. tahin
- 1 spsk. soya sauce
- 2 tsk honning
Madpandekager (se link øverst)
Asiatisk dressing med fiskesauce (se link øverst)
Sådan gør du
Pulled chicken
- Bland alle ingredienser til marianden og placer kyllingen i et ildfastfad på noget sølvpapir.
- Hæld marianeden over og luk sølvpapiret omkring. Lad det trække i i nogle timer i køleskabet og gerne natten over.
- Bag kyllingen i ovnen ved 150 grader i 15 minutter og skru derefter ned på 110 grader og lad den stå i ovnen i 3 timer.
- Tag kyllingen ud og brug to gafler til at trække den fra hinanden.
Salat
- Snit det hele og bland det i en skål. Top med peanuts.
Spicy tahindressing
- Bland alle ingredienser (lav evt. dobbelt portion hvis du ikke laver den anden dressing også).
Anretning
- Nyd dine pandekager på en bund af tahindressing efterfulgt af kylling og salat.
