Frokost & aftensmad

One Pot Pasta i hvidvinssauce

Annonce Le Creuset
Her til aften skulle der laves mad i fart, så det blev til denne lækre One Pot Pasta spækket med grøntsager. Ryd ud i køleskabet og brug de grøntsager du har. Tilsæt en smule madlavningsfløde, en dåse flåede tomater, og overhæld med vand, så passer retten ellers sig selv. Det tager ikke mere en 10-15 minutter – så er din pasta al dente! Jeg tilføjede en smule hvidvin og soltørrede tomater til retten, som giver en super lækker smag. Velbekom!

One Pot Pasta i hvidvinssauce

Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 rødløg
  • 2 hvidløg
  • 200 g spinat, frisk eller frossen
  • ½ lime
  • 300 g gulerod
  • ½ squash
  • 200 g cherrrytomater
  • 100 g soltørrede tomater
  • ½ tsk knust chili
  • salt og peber
  • 6 dl vand
  • 1 dl madlavningsfløde
  • 1 dl hvidvin (kan undlades)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • friskreven parmasanost
  • 300 g pasta

Sådan gør du

  • Riv gulerod fint og skær rødløg, tomat, lime og squash i små skiver. Kom det hele i en gryde.
  • Tilsæt pasta, en håndfuld frisk basilikum, spinat (frossen eller frisk), soltørrede tomater, hvidløg, soltørrede tomat, 1 dåse hakkede tomater, vand, madlavningsfløde, hvidvin (kan undlades), knust chili, salt og peber.
  • Bring det hele i kog i 10-12 minutter til næsten alt vand er fordampet og server med det samme. Top med frisk basilikum og friskreven parmasanost.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering