KOLDHÆVEDE KERNEBOLLER

KOLDHÆVEDE KERNEBOLLER
Ingredienser
- 6 dl lunkent vand
- 15 g gær
- 1 spsk. salt
- 1/4 tsk. sukker
- 400 g hvedemel
- 200 g fuldkornshvedemel
- 2 dl havregryn
- 40 g græskarkerner
- 30 g sesamfrø
- 30 g hørfrø
- 30 g hampefrø
- 1 sammenpisker æg
- kerner til pynt
Sådan gør du
- Rør gæren ud i en skål med lunken vand
- Bland mel, kerner, havregryn, salt og sukker i en anden skål og tilsæt det lidt efter lidt imens du rører
- Rør dejen godt sammen i 10 minutter, enten i en røremaskine eller med håndkræft.
- Sæt dejen i køleskabet natten over under et fugtigt viskestykke.
- Tænd ovnen på 225 grader varmluft og brug en ske til at sætte dejen på en bageplade med bagepapir.
- Bag i ovnen ca. i 12 minutter til de er gyldne og hule under bunden.
