Frokost & aftensmad

Kold spaghetti-salat med hjemmelavet pesto og grønt

Kold spaghetti-salat med hjemmelavet rød pesto og grønt. Skal din aftensmad være nem, smagfuld og hurtig at lave, så er du altså landet det helt rigtige sted. Sæt 25 minutter af, og så er denne fætterguf af en spaghetti-salat din! Pestoen er lavet på soltørret tomat, pinjekerner, frisk basilikum og parmesanost, og på salatkontoen finder du tomat, asparges og rødløg. Lav en god stor portion og gem det til middagsmaden i morgen! Er du vild med pastasalater, så kan du også prøve min pastasalat med bagte grøntsager. Det var alt herfra, god dag til jer!

Pasta med hjemmelavet rød pesto

Forb. tid25 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g spaghetti
  • 200 g soltørret tomat fra glas i olie (drænet vægt)
  • 50 g hasselnødder, ristet
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 35 g friskreven parmesanost
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • salt og peber
  • evt. lidt kold vand

Sådan gør du

  • Kog spaghetti efter anvisning på pakken og gem lidt pastavand til senere.
  • Rist hasselnødder på en pande.
  • Kom hasselnødder, soltørret tomat, parmesan, basilikum, hvidløg, salt og peber i en minihakker og blend. Tilsæt et par spsk. vand lidt ad gangen, til du får en cremet konsistens.
  • Hæld pestoen i gryden med spaghetti og bland det gele godt sammen. Tilsæt evt. lidt pastavand, hvis du ønsker den en smule mere våd.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering