Kold spaghetti-salat med hjemmelavet pesto og grønt

Kold spaghetti-salat med hjemmelavet pesto og grønt
Antal: 4 personer
Ingredienser
Rød pesto
- 200 g soltørrer tomat i olie
- 30 g pinjekerner
- 2-3 fed hvidløg, presset
- 40 g friskreven parmesanost
- 1 håndfuld frisk basilikum
- salt og peber
Pastasalat
- 400 g spaghetti
- 2 rødløg, skåret i ringe
- 1 bundt asparges, skåret i skiver
- 200 g cherrytomater, halveret
- 1 kugle frisk mozzarella
- evt. grønne ærter
- frisk basilikum
Sådan gør du
Rød pesto
- Kom alle ingredienser i en minihakker og blend til en cremet masse. Tilsæt evt. lidt mere olie, hvis du ønsker den mere cremet.
Pastasalat
- Kog spaghettien efter anvisning på pakken. Lad den køle af og bland den derefter med pestoen.
- Sauter løg på en pande med lidt olie og tilsæt også asparges. Lad dem blive møre og tag det så af panden.
- Find et fad og bland din spaghetti, asparges, rødløg og tomat. Top med frisk basilikum og nyd retten.