Frokost & aftensmad

Kold spaghetti-salat med hjemmelavet pesto og grønt

Kold spaghetti-salat med hjemmelavet rød pesto og grønt. Skal din aftensmad være nem, smagfuld og hurtig at lave, så er du altså landet det helt rigtige sted. Sæt 25 minutter af, og så er denne fætterguf af en spaghetti-salat din! Pestoen er lavet på soltørret tomat, pinjekerner, frisk basilikum og parmesanost, og på salatkontoen finder du tomat, asparges og rødløg. Lav en god stor portion og gem det til middagsmaden i morgen! Er du vild med pastasalater, så kan du også prøve min pastasalat med bagte grøntsager. Det var alt herfra, god dag til jer!

Kold spaghetti-salat med hjemmelavet pesto og grønt

Forb. tid25 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Rød pesto

  • 200 g soltørrer tomat i olie
  • 30 g pinjekerner
  • 2-3 fed hvidløg, presset
  • 40 g friskreven parmesanost
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • salt og peber

Pastasalat

  • 400 g spaghetti
  • 2 rødløg, skåret i ringe
  • 1 bundt asparges, skåret i skiver
  • 200 g cherrytomater, halveret
  • 1 kugle frisk mozzarella
  • evt. grønne ærter
  • frisk basilikum

Sådan gør du

Rød pesto

  • Kom alle ingredienser i en minihakker og blend til en cremet masse. Tilsæt evt. lidt mere olie, hvis du ønsker den mere cremet.

Pastasalat

  • Kog spaghettien efter anvisning på pakken. Lad den køle af og bland den derefter med pestoen.
  • Sauter løg på en pande med lidt olie og tilsæt også asparges. Lad dem blive møre og tag det så af panden.
  • Find et fad og bland din spaghetti, asparges, rødløg og tomat. Top med frisk basilikum og nyd retten.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering