Smelt smørret og rør det sammen med brun farin, kokos og mel med en elpisker
Tryk dejen ud i et fad, ca. 20×20 cm, og bag bunden i 12-15 minutter ved 175 grader, indtil den er lysebrun
Imens bunden er i ovnen, laver du karamellen ved at blande kondenseret mælk, salt, smør og sirup. Lad det koge op kort under omrøring og lad det derefter stå over lavere varme i ca. 10 minutter, i mens du rører, og karamellen bliver lidt tykkere og mørkere
Tag bunden ud og lade den køle af inden du hælder karamellen over. Bag nu kagen igen i 10-15 minutter til karamellen er fast og gylden
Nu skal kagen køle helt af, inden overtrækker den med chokoladeovertræk.
Hak chokoladen fint og smid det i en gryde med smør. Overtræk kagen med chokoladen og lad nu kagen sætte sig i 2-3 timer, gerne natten over, så er den endnu bedre! Opbevar kagen i køleskabet, så er den absolut bedst!