Knækbrød med parmesan og hvidløg

Knækbrød med parmesan og hvidløg
Antal: 2 plader
Ingredienser
- 5 dl blandede kerner (eks. hørfrø, solsikkerkerner, græskarkerner, sesamfrø, havregryn)
- 3½ dl hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 2½ tsk. salt
- 1,25 dl smagsneutral olie
- 2 dl vand
- 5 spsk revet parmesan
- 2 spsk. hvidløgs-korn eller pulver (kan købes i Normal)
Sådan gør du
- Rør alle ingredienser sammen med en håndmixer, så du får en klistret dej. Gem 2 spsk. af parmesamen til at drysse over senere
- Del dejen i to, og rul den ud med en kagerulle, så den bliver helt tynd
- Drys hvidløgskorn over (kan købes i Normal) og parmesan over knækbrødet
- Brug en kniv eller andet til at forme firkanter i knækbrødet inden du sætter det i ovnen
- Bag i ovnen ved 200 grader i 15 minutter
- Lad knækbrødet køle godt af


2 Comments
Line
Hvad er temperaturen på bagningen?
Hvornår skal jeg bruge det sidste parmesan?
emmaolsen5
Hej med dig! Temperaturen er 200 grader. Og du kan drysse dine knækbrød med det sidste parmesan inden bagning!