Bagværk,  Sunde snacks

Knækbrød med parmesan og hvidløg

Prøv dette mad-knækbrød med friskrevet parmesan og hvidløg! Det er perfekt som en lille snack om eftermiddagen, og kan også bruges til morgenmad og frokost med pålæg eller ost. Velbekom!

Knækbrød med parmesan og hvidløg

Forb. tid15 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid30 min
Antal: 2 plader

Ingredienser

  • 5 dl blandede kerner (eks. hørfrø, solsikkerkerner, græskarkerner, sesamfrø, havregryn)
  • dl hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • tsk. salt
  • 1,25 dl smagsneutral olie
  • 2 dl vand
  • 5 spsk revet parmesan
  • 2 spsk. hvidløgs-korn eller pulver (kan købes i Normal)

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienser sammen med en håndmixer, så du får en klistret dej. Gem 2 spsk. af parmesamen til at drysse over senere
  • Del dejen i to, og rul den ud med en kagerulle, så den bliver helt tynd 
  • Drys hvidløgskorn over (kan købes i Normal) og parmesan over knækbrødet
  • Brug en kniv eller andet til at forme firkanter i knækbrødet inden du sætter det i ovnen
  • Bag i ovnen ved 200 grader i 15 minutter
  • Lad knækbrødet køle godt af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *