Bagværk,  Snacks,  Sunde snacks

Klassiske pizzasnegle

Annonce Valsemøllen
En opskrift på klassiske pizzasnegle bagt på økologisk Tipo 00 hvedemel fra Valsemøllen. Denne slags mel er netop med til at gøre din dej mere elastisk og god at arbejde med. Jeg har valgt at bage dem i en springform, så de holder sig lækre og svampede, og ikke blive tørre i kanterne! Perfekt til madpakken eller som en eftermiddagssnack! Velbekom:)

Klassiske pizzasnegle

Antal: 12 stk

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 4 dl lunkent vand
  • 1 spsk. olivenolie
  • 400 g Valsemøllen Tipo 00 hvedemel
  • 100 g Valsemøllen Durumhvedemel
  • 100 g Valsemøllen Fuldkornshvedemel
  • 1 dåse tomatpure
  • 1 pakke skinkestrimler
  • 1 pose revet mozarella
  • tørret oregano
  • tørret chili

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet og tilsæt olie og salt.
  • Tilsæt melet lidt ad gangen i mens du rører rundt, og rør dejen sammen i 5 minutter til den er smidig.
  • Lad dejen hæve tildækket i 1 time.
  • Rul dejen ud til et rektangel på ca. 40×20 cm på et melet bord.
  • Smør tomatpure ud på dejen, og kom nu skinke, ost, chili og oregano på.
  • Rul sammen som en roulade og skær den i skiver, ca. 2 cm. tykkelse.
  • Bag i ovnen på 200 grader i 15-18 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *