Kartoffelbundspizza med chorizo, rucola og feta

Kartoffelbundspizza med chorizo, rucola og feta
Antal: 2 personer
Ingredienser
Pizzadej
- 300 g bagekartofler
- 3 dl hvedemel
- 1 tsk. salt
Topping
- grøn pesto
- 200 g bagekartofler i ultra tynde skriver
- parmaskinke eller chorizo pølse
- rucola
- majs
Sådan gør du
- Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kog dem helt møre – i ca. 10 min. Mos nu kartoflerne eller blend dem med en stavblender
- Rør mel, salt og olivenolie ned i mosen og rul dejen ud til en tynd pizzabund på et stykke bagepapir
- Smør pesto på og fordel tynde skiver kartofler på dejen sammen med parmaskinke og/eller chorizo pølse. Drys med mozeralla eller frisk feta
- Bag pizzaen i ca. 20 minutter ved 200 grader og fordel rucola og majs på pizzaen
Noter
Tip: Smid pizzaen ned på bunden af ovnen de sidste 10 minutter for at få den sprøde bund
