Lun mælken til lillefingervarm og kom den i en skål sammen med gæren og rør rundt
Tilsæt de resterende ingredienser, og vent med melet
Tilsæt nu melet lidt efter lidt og rør i 5-10 minutter. Har du en røremaskine, så rør i 10 minutter ved mellem hastighed, så bliver dejen god og smidig
Lad dejen hæve tildækket i en times tid
Nu skal du lave din remocne! Riv marcipan og æble på et rivejern og kom det i en skål. Kom resten af ingredienserne i, og rør rundt
Efter dejen er hævet færdig, ruller du den ud på et bord til en firkant. Den skal ca. være ½ cm tyk.
Fordel din remonce jævn på hele dejfladen og rul den nu sammen som en roulade og skær den i skiver af en tykkelse på 2 cm.
Kom dem i en bradepande og pensel med et sammenpisket æg.
Bag i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter. Hold øje!
Server evt. med glasur.