Frokost & aftensmad

Indisk Butter Chicken

Reklame Pataks
Tag en smut til det indiske køkken, og prøve denne lækre butter chicken med grøntsager. Med en sauce fra Pataks, får du alle de indiske krydderier på én gang. Det smager helt igennem fantastisk! Server med ris, naanbrød, frisk koriander og mangochutney.
Velbekom!

Indisk Butter Chicken

Ingredienser

  • 300 g kylling
  • 1 løg
  • 3 gulerødder
  • 3 peber
  • 1 Pataks Butter Chicken Sauce
  • olie
  • salt og peber
  • frisk koriander
  • ris
  • naan brød
  • mangochutney

Sådan gør du

  • Start med at skære kyllingen i mindre stykker, og svits den på panden i olie.
  • Skær løg, gulerod og peber i skiver og smid dem på panden sammen med kyllingen.
  • Tilsæt Pataks Butter Chicken Sauce og lad retten simre ved svag varme under låg i 10 minutter. Smag til med salt og peber.
  • Top med frisk koriander og server med ris, naan brød og mangochutney.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering