Frokost & aftensmad

Hurtig tortellini med kikærter og grønt i en cremet flødesovs

Her til aften skulle der bikses en omgang mad sammen i en fart, da jeg simpelthen var vanvittig sulten, da jeg kom hjem efter en lang skoledag. Derfor blev det til tortellini med kikærter, spinat, tomat, champignon og squash i en cremet flødesovs. Mums! Det tager ingen tid at lave, og så smager det bare dejligt. Jeg brugte
tortellini med skinke og ost, da det lige var dem de havde i Rema, men alle slags kan bruges. Velbekom!

Tortellini med kikærter og grønt

Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g tortellini efter eget valg
  • 1,5 løg
  • 200 g champignon
  • 1 squash
  • 200 g frisk spinat
  • 150 g cherrytomater
  • 1 dåse kikærter
  • 200 ml madlavningsfløde
  • 3 spsk. frisk parmasan
  • tørret chili
  • knust hvidløg, eller 2 fed frisk
  • salt og peber
  • olie

Sådan gør du

  • Start med at hakke løg fint og sauter dem i en gryde med olie.
  • Skær champignon og squash i tynde skiver og svits dem i gryden sammen med løgene.
  • Skær tomater i halve og kom også dem i gryden sammen med kikærter og frisk spinat.
  • Kog dine tortellinis efter anvisning på pakken og hæld dem i gryden sammen med madlavnings-fløde og 3 spsk. revet parmasan. 
  • Krydder med salt, peber, knust chili og tørret hvidløg, og lad retten småsimre i 5-10 minutter. Server med det samme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *