Bagværk,  Frokost & aftensmad

Hjemmelavet panini med aubergine, bresaola og pesto

Annonce Valsemøllen
Søndagsmenuen stod i dag på sprøde paninis med lækkert fyld! Jeg har selv bagt disse simple paninibrød af hvedemel og ølandshvedemel fra Valsemøllen! Som fyld har jeg brugt ristet arburgine, bresaola, tomat, mozarella, rucola og den nemmeste hjemmerørte pesto fra Valsemøllen Greenlife, hvor alt du skal tilsætte er vand og en smule olie. Har du ikke en paninimaskine, kan du nem bare smide dine paninis i ovnen, når du har kommet fyld i, for at gøre dem ekstra sprøde. Velbekom!

Hjemmelavet panini med aubergine, bresaola og pesto

Antal: 3 personer

Ingredienser

Paninibrød

  • 2,5 dl lunkent vand
  • 25 g gær
  • ½ dl olie
  • 300 g Valsemøllen Hvedemel
  • 100 g Valsemøllen Ølandshvedemel
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 1 tsk. salt

Fyld

  • 4 håndfulde frisk rucola
  • 2 tomater
  • 2 kugler frisk mozarella
  • 1 pakke bresaola
  • 1 pose Valsemøllen Grøn Pesto Blanding
  • olie
  • salt og peber

Sådan gør du

Paninibrød

  • Kom vand og gær i en skål og rør gæren ud. 
  • Tilsæt de andre ingredienser og rør dejen godt sammen. Gerne i en røremaskine ved mellem hastighed i 10 minutter. Så bliver dejen rigtig god og smidig. 
  • Lad dejen hæve tildækket i en time. 
  • Form nu 8-10 flade aflange brød og lad dem efterhæve i 30 minutter. 
  • Bag i ovnen ved 180 grader varmluft i 10-12 minutter til de er gyldne. 

Fyld

  • Skær auberginen i tynde skiver og rist den på panden i olie med salt og peber. 
  • Skær  også tomat og mozarella i tynde skiver.
  • Tilsæt olie og vand til Valsemøllens Grøn Pesto Blanding og lad den trække i 5 minutter. 
  • Når dine brød er kølet af, skær dem så over og og smør med pesto. Kom nu rucola og dernest bresaola i. Læg tynde skiver aubergine, tomat og mozarella og kom låget på.
  • Har du en panini grill, så læg dine paninier deri, så de bliver dejlig sprøde. Har du ikke det, kan du nem bare bruge ovnen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *