Morgenmad

Hjemmelavet granola

Her får i min ynglings opskrift på hjemmelavet granola! Granola er nem at lave, og så er det perfekt ovenpå din yoghurt eller skyr om morgenen. Tilsæt endelig hvad end du har i skufferne. Det er en god ide at vente med at smide tranebær i til efter, så de ikke bliver svedne.

Hjemmelavet granola

Forb. tid10 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid30 min

Ingredienser

  • 1 dl mandler
  • ½ dl hørfrø
  • ½ dl sesamfrø
  • ½ dl quinoafrø
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl kokostern/flager
  • 3 dl havregryn
  • ½ dl chiafrø
  • 75 g tørrede dadler el rosiner
  • ½ dl tørrede tranebær
  • 1 tsk. kanel
  • 3 spsk. olie
  • 3 spsk. honning
  • 1 spsk. vand
  • 1 tsk. vaniljepulver

Sådan gør du

  • Hak mandler og tørrede dadler i mindre stykker og kom dem i en skål sammen med resten af de tørrede ingredienser
    Lad granolaen køle af og hæld  tranebær i
  • Opvarm kokosolie, honning og vand i en gryde eller mikroovnen og hæld det over blandingen. Rør godt rundt, så det blandes godt
  • Fordel blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i 12-15 minutter på 200 grader. Rør i blandingen halvvejs
    Nyd den på din skyr eller yoghurt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *